Carwash Lede

Biologisch

De carwash is uitgerust met een biologisch waterrecyclagesysteem, waardoor we 80 à 90% van het gebruikte waswater kunnen recupereren. Leidingwater wordt enkel gebruikt in de laatste wasfase, wanneer polish en wax wordt aangebracht.

Bij de zuivering van het water worden geen additieven toegevoegd. Het zijn levende organismen die de oliën, vetten en zepen afbreken. Zo beschikt de carwash steeds over helder en geurloos waswater.

Gemakkelijk

Onze carwash is geopend van 7u ‘s morgens tot 23u ‘s avonds 7/7. Hierdoor kan je voor of na het gemakkelijk nog snel langskomen om jouw wagen te laten reinigen.

Remote begeleiding: Wanneer er zich een probleem met de installatie voordoet of de klant heeft begeleiding nodig, kan er onmiddellijk worden ingegrepen zonder dat er iemand ter plaatse hoeft te komen. Via een camera in de washal kan er mee worden gevolgd en rechtstreeks worden ingegrepen. 

Geen cash

Het betalen van de wasbeurt gebeurt contactloos via CarwashPay.

Abonnementhouders ontvangen een QR-code die ze op hun smartphone kunnen downloaden. Deze QR-code dient gescand te worden om het wasprogramma te starten. Het bedrag van het gekozen programma gaat zo van de abonnementswaarde.

Stofzuigen is betalend via VacuumPay, dat eveneens volgens het bovenvermelde principe functioneert.

Ben je op zoek naar een professionele en milieuvriendelijke carwash in Lede? Zoek dan niet verder, want Carwash Lede is de ultieme keuze voor jou. Onze moderne, state-of-the-art carwash biedt de nieuwste technologie van Kärcher, de Klean!Star IQ, voor een perfect wasresultaat. Bovendien hebben wij een nieuwe wielwasser aanwezig die beschikt over 3 roterende borstelschijven voor een grondige reiniging.

Een unieke wasbeleving

Bij Carwash Lede bieden wij een unieke wasbeleving. De verlichting in de washal verandert van kleur naargelang de fase van het wasproces. Dit is uniek in een roll-overcarwash. Bovendien is het mogelijk om verlaagde wagens en verhoogde bestelwagens te wassen. Onze washoogte is 2,60 meter.

Verschillende wasprogramma’s

Onze klanten kunnen kiezen uit 3 programma’s: Silver, Gold en Platinum. De basisformule (Silver) omvat een wielwas, foamnevel, hogedruk afspuiten, borstelwas en drogen. Het tweede programma (Gold) wordt aangevuld met een velgenbehandeling, een foamlaag, chassiswas en wax. In het topprogramma (Platinum) krijgt het voertuig ook nog een polish. Een wasbeurt met het Silverprogramma duurt ongeveer 5 minuten, bij de uitgebreidste formule is dat circa 11 minuten. Abonnementen zijn ook beschikbaar, waarbij de consument naargelang het opgeladen bedrag 10% tot 20% korting krijgt.

Milieuvriendelijk

Bij Carwash Lede staan we trots op onze milieuvriendelijke benadering. Wij maken gebruik van waterbesparende technologie en recyclebare producten om onze impact op het milieu te minimaliseren. Wij geloven dat een schone auto niet ten koste hoeft te gaan van onze planeet.

Bedrijfsklanten

Bedrijfsklanten kunnen een factuur ontvangen voor de reiniging van hun wagens zodat de kosten voor de reiniging kunnen ingebracht worden.

Wasprogramma's

De Mustang 2.0 carwash biedt een keuze uit drie programma’s: Silver, Gold en Platinum. Het Silver programma kost 12 euro en bestaat uit wielwas, foamnevel, hogedruk afspuiten, borstelwas en drogen. Het Gold programma kost 14 euro en bestaat uit velgenbehandeling, foamlaag, chassiwas en wax. Het Platinum programma kost 16 euro en bevat daarnaast ook een polish.

Abonnementen

Als klant kan je ook een abonnement nemen waarbij je 10 tot 20% extra waswaarde ontvangt. De betaling gebeurt via draadloos betalen of via de abonnementen. Cash betalen is niet mogelijk.

€100 >> Bonus 10% >> Abonnementwaarde = €110

€200 >> Bonus 15% >> Abonnementwaarde = €230

€300 >> Bonus 20% >> Abonnementwaarde = €360