Carwash Uitbergen

Biologisch

De carwash is uitgerust met een biologisch waterrecyclagesysteem, waardoor we 80 à 90% van het gebruikte waswater kunnen recupereren. Leidingwater wordt enkel gebruikt in de laatste wasfase, wanneer polish en wax wordt aangebracht.

Bij de zuivering van het water worden geen additieven toegevoegd. Het zijn levende organismen die de oliën, vetten en zepen afbreken. Zo beschikt de carwash steeds over helder en geurloos waswater.

Gemakkelijk

Onze carwash is geopend van 7u ‘s morgens tot 23u ‘s avonds 7/7. Hierdoor kan je voor of na het gemakkelijk nog snel langskomen om jouw wagen te laten reinigen.

Remote begeleiding: Wanneer er zich een probleem met de installatie voordoet of de klant heeft begeleiding nodig, kan er onmiddellijk worden ingegrepen zonder dat er iemand ter plaatse hoeft te komen. Via een camera in de washal kan er mee worden gevolgd en rechtstreeks worden ingegrepen. 

Geen cash

Het betalen van de wasbeurt gebeurt contactloos via CarwashPay.

Abonnementhouders ontvangen een QR-code die ze op hun smartphone kunnen downloaden. Deze QR-code dient gescand te worden om het wasprogramma te starten. Het bedrag van het gekozen programma gaat zo van de abonnementswaarde.

Stofzuigen is betalend via VacuumPay, dat eveneens volgens het bovenvermelde principe functioneert.

Carwash Mustang 2.0 in de omgeving van Uitbergen is een moderne, state-of-the-art carwash die een eerbetoon is aan de oorspronkelijke Carwash Mustang, die jarenlang een begrip was in de regio Berlare. Katalin Willems, de eigenares van Carwash Mustang 2.0, heeft zich tot doel gesteld om zijn concept en de hoge wasstandaard van de oorspronkelijke carwash te doen herleven in de regio Uitbergen.

De carwash is uitgerust met de allernieuwste technologieën van TSG Wash, zoals de Kärcher Klean!Star IQ, een premium roll-over met een moderne look, voorzien van contourvolgende hogedruk en hogedruk voor de wielen en zijkanten van de wagen. Een andere eyecatcher is de nieuwe wielwasser, met 3 roterende borstelschijven (2 grote en 1 kleine) die ritmisch van draairichting veranderen. De carwash is ook uitgerust met een chassiswas, een polishprogramma en CareTouch-wasborstels.

Wij zetten ook sterk in op de wasbeleving. Op het toestel lichten diverse pictogrammen op om de programmakeuze aan te duiden. De verlichting verandert in de washal van kleur naargelang de fase van het wasproces. Dit is uniek in een roll-overcarwash. Bovendien is het mogelijk om verlaagde wagens en verhoogde bestelwagens te wassen. De washoogte van de carwash is 2,60 meter.

Klanten uit Uitbergen hebben de keuze tussen 3 wasprogramma’s: Silver, Gold en Platinum, die respectievelijk 12, 14 en 16 euro kosten. De basisformule (Silver) omvat wielwas, foamnevel, hogedruk afspuiten, borstelwas en drogen. Het 2de programma (Gold) wordt aangevuld met een velgenbehandeling, een foamlaag, chassiswas en wax. In het topprogramma (Platinum) krijgt het voertuig ook nog een polish. Een wasbeurt met het Silverprogramma duurt ongeveer 5 minuten, bij de uitgebreidste formule is dat circa 11 minuten.

Naast onze standaard wasprogramma’s, bieden wij ook een aantal extra diensten aan, zoals het reinigen van het interieur van de auto. Hiervoor staan er stofzuigers ter beschikking om je interieur volledig te reinigen.

Carwash Mustang 2.0 staat in Uitbergen ook bekend om zijn milieuvriendelijke benadering. Wij maken gebruik van waterbesparende technieken, waarbij 90% van het water wordt recycleerd en er geen schadelijke producten gebruikt worden voor het milieu.

Bedrijfsklanten

Bedrijfsklanten kunnen een factuur ontvangen voor de reiniging van hun wagens zodat de kosten voor de reiniging kunnen ingebracht worden.

Wasprogramma's

De Mustang 2.0 carwash biedt een keuze uit drie programma’s: Silver, Gold en Platinum. Het Silver programma kost 12 euro en bestaat uit wielwas, foamnevel, hogedruk afspuiten, borstelwas en drogen. Het Gold programma kost 14 euro en bestaat uit velgenbehandeling, foamlaag, chassiwas en wax. Het Platinum programma kost 16 euro en bevat daarnaast ook een polish.

Abonnementen

Als klant kan je ook een abonnement nemen waarbij je 10 tot 20% extra waswaarde ontvangt. De betaling gebeurt via draadloos betalen of via de abonnementen. Cash betalen is niet mogelijk.

€100 >> Bonus 10% >> Abonnementwaarde = €110

€200 >> Bonus 15% >> Abonnementwaarde = €230

€300 >> Bonus 20% >> Abonnementwaarde = €360