Carwash Overmere

Biologisch

De carwash is uitgerust met een biologisch waterrecyclagesysteem, waardoor we 80 à 90% van het gebruikte waswater kunnen recupereren. Leidingwater wordt enkel gebruikt in de laatste wasfase, wanneer polish en wax wordt aangebracht.

Bij de zuivering van het water worden geen additieven toegevoegd. Het zijn levende organismen die de oliën, vetten en zepen afbreken. Zo beschikt de carwash steeds over helder en geurloos waswater.

Gemakkelijk

Onze carwash is geopend van 7u ‘s morgens tot 23u ‘s avonds 7/7. Hierdoor kan je voor of na het gemakkelijk nog snel langskomen om jouw wagen te laten reinigen.

Remote begeleiding: Wanneer er zich een probleem met de installatie voordoet of de klant heeft begeleiding nodig, kan er onmiddellijk worden ingegrepen zonder dat er iemand ter plaatse hoeft te komen. Via een camera in de washal kan er mee worden gevolgd en rechtstreeks worden ingegrepen. 

Geen cash

Het betalen van de wasbeurt gebeurt contactloos via CarwashPay.

Abonnementhouders ontvangen een QR-code die ze op hun smartphone kunnen downloaden. Deze QR-code dient gescand te worden om het wasprogramma te starten. Het bedrag van het gekozen programma gaat zo van de abonnementswaarde.

Stofzuigen is betalend via VacuumPay, dat eveneens volgens het bovenvermelde principe functioneert.

Over Carwash Mustang 2.0 in Overmere

Carwash Mustang 2.0 is een moderne, state-of-the-art carwash gelegen in Overmere. De carwash is een eerbetoon aan de oorspronkelijke Carwash Mustang, die jarenlang een begrip was in de regio Berlare. Katalin Willems, de eigenares van Carwash Mustang 2.0, heeft zich tot doel gesteld om zijn concept en de hoge wasstandaard van de oorspronkelijke carwash te doen herleven.

Waskwaliteit gecombineerd met beleving

TSG Wash installeerde de Kärcher Klean!Star IQ. Deze premium roll-over met een moderne look is voorzien van contourvolgende hogedruk en van hogedruk voor de wielen en zijkanten van de wagen. Een eyecatcher is de nieuwe wielwasser, met 3 roterende borstelschijven (2 grote en 1 kleine) die ritmisch van draairichting veranderen. De carwash is eveneens uitgerust met een chassiswas, een polishprogramma en CareTouch-wasborstels. De zijborstels worden aan de achterzijde van het voertuig schuin gesteld om de contouren optimaal te volgen en een perfect wasresultaat te verzekeren. Ook de dakdroger volgt de contouren van de auto om zo nog beter en sneller te kunnen drogen.

Wij zetten ook sterk in op de wasbeleving. Op het toestel lichten diverse pictogrammen op om de programmakeuze aan te duiden. De verlichting verandert in de washal van kleur naargelang de fase van het wasproces. Dit is uniek in een roll-overcarwash. Bovendien is het mogelijk om verlaagde wagens en verhoogde bestelwagens te wassen. De washoogte van de carwash is 2,60 meter.

3 wasprogramma’s

De klant heeft de keuze tussen de 3 programma’s: Silver, Gold en Platinum, die respectievelijk 12, 14 en 16 euro kosten. De basisformule (Silver) omvat wielwas, foamnevel, hogedruk afspuiten, borstelwas en drogen. Het 2de programma (Gold) wordt aangevuld met een velgenbehandeling, een foamlaag, chassiswas en wax. In het topprogramma (Platinum) krijgt het voertuig ook nog een polish. Een wasbeurt met het Silverprogramma duurt ongeveer 5 minuten, bij de uitgebreidste formule is dat circa 11 minuten.

Extra diensten

Naast onze standaard wasprogramma’s, bieden wij ook een aantal extra diensten aan, zoals het reinigen van het interieur van de auto. Hiervoor staan er stofzuigers ter beschikking om je interieur volledig te reinigen.

Milieuvriendelijke benadering

Carwash Mustang 2.0 staat ook bekend om zijn milieuvriendelijke benadering. Wij maken gebruik van waterbesparende technologie en recyclebare producten om onze impact op het milieu te minimaliseren. Wij geloven dat een schone auto niet ten koste hoeft te gaan van onze planeet.

In samenwerking met onze lokale partners, bieden wij ook regelmatig speciale aanbiedingen en kortingen aan. Houd onze website of social media in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen.

Kortom, Carwash Mustang 2.0 is de ultieme keuze voor degenen die op zoek zijn naar een professionele en milieuvriendelijke carwash met een unieke wasbeleving in de gemeente Overmere. Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met onze diensten en we hopen u snel te zien bij ons in Overmere.

Bedrijfsklanten

Bedrijfsklanten kunnen een factuur ontvangen voor de reiniging van hun wagens zodat de kosten voor de reiniging kunnen ingebracht worden.

Wasprogramma's

De Mustang 2.0 carwash biedt een keuze uit drie programma’s: Silver, Gold en Platinum. Het Silver programma kost 12 euro en bestaat uit wielwas, foamnevel, hogedruk afspuiten, borstelwas en drogen. Het Gold programma kost 14 euro en bestaat uit velgenbehandeling, foamlaag, chassiwas en wax. Het Platinum programma kost 16 euro en bevat daarnaast ook een polish.

Abonnementen

Als klant kan je ook een abonnement nemen waarbij je 10 tot 20% extra waswaarde ontvangt. De betaling gebeurt via draadloos betalen of via de abonnementen. Cash betalen is niet mogelijk.

€100 >> Bonus 10% >> Abonnementwaarde = €110

€200 >> Bonus 15% >> Abonnementwaarde = €230

€300 >> Bonus 20% >> Abonnementwaarde = €360