Carwash Wichelen

Biologisch

De carwash is uitgerust met een biologisch waterrecyclagesysteem, waardoor we 80 à 90% van het gebruikte waswater kunnen recupereren. Leidingwater wordt enkel gebruikt in de laatste wasfase, wanneer polish en wax wordt aangebracht.

Bij de zuivering van het water worden geen additieven toegevoegd. Het zijn levende organismen die de oliën, vetten en zepen afbreken. Zo beschikt de carwash steeds over helder en geurloos waswater.

Gemakkelijk

Onze carwash is geopend van 7u ‘s morgens tot 23u ‘s avonds 7/7. Hierdoor kan je voor of na het gemakkelijk nog snel langskomen om jouw wagen te laten reinigen.

Remote begeleiding: Wanneer er zich een probleem met de installatie voordoet of de klant heeft begeleiding nodig, kan er onmiddellijk worden ingegrepen zonder dat er iemand ter plaatse hoeft te komen. Via een camera in de washal kan er mee worden gevolgd en rechtstreeks worden ingegrepen. 

Geen cash

Het betalen van de wasbeurt gebeurt contactloos via CarwashPay.

Abonnementhouders ontvangen een QR-code die ze op hun smartphone kunnen downloaden. Deze QR-code dient gescand te worden om het wasprogramma te starten. Het bedrag van het gekozen programma gaat zo van de abonnementswaarde.

Stofzuigen is betalend via VacuumPay, dat eveneens volgens het bovenvermelde principe functioneert.

Bij Carwash Mustang 2.0 in Berlare, naast Wichelen, zorgen we ervoor dat jouw auto er weer als nieuw uitziet. Onze carwash is gelegen in de randgemeente van Wichelen, dus als je op zoek bent naar een carwash in Wichelen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze carwash is uitgerust met een biologisch waterrecyclagesysteem, waardoor we 80 à 90% van het gebruikte waswater kunnen hergebruiken. Hierdoor beschikken we steeds over helder en geurloos waswater. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor jouw auto.

Onze onbemande carwash is geopend van 7u ‘s morgens tot 23u ‘s avonds 7/7, zodat je voor of na het werk gemakkelijk nog snel langskunt om jouw wagen te laten reinigen. En mocht er zich een probleem met de installatie voordoen of heb je begeleiding nodig, dan kan er onmiddellijk worden ingegrepen zonder dat er iemand ter plaatse hoeft te komen. Dankzij onze remote begeleiding kan er via een camera in de washal mee worden gevolgd en rechtstreeks worden ingegrepen. Bekijk alvast vooraf de instructies en dan merk je hoe eenvoudig het is.

Betalen gaat bij ons contactloos via CarwashPay. Abonnementhouders ontvangen een QR-code die ze op hun smartphone kunnen downloaden. Deze QR-code dient gescand te worden om het wasprogramma te starten. Het bedrag van het gekozen programma gaat zo van de abonnementswaarde. Ook het stofzuigen is betalend via VacuumPay, dat eveneens volgens het bovenvermelde principe functioneert.

Onze carwash is uitgerust met de nieuwste technologieën, zoals de Kärcher Klean!Star IQ, een premium roll-over met een moderne look die voorzien is van contourvolgende hogedruk en van hogedruk voor de wielen en zijkanten van de wagen. Hierdoor wordt jouw auto grondig gereinigd, zonder dat je zelf je handen vies hoeft te maken.

Kom gerust eens langs bij Carwash Mustang 2.0 in Berlare en ervaar zelf de hoge wasstandaard die we bieden. Wij zorgen ervoor dat jouw auto er weer als nieuw uitziet, terwijl je zelf rustig van een kopje koffie kan genieten. Zoek je een carwash in de buurt van Wichelen? dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn de carwash die jij zoekt.

Bedrijfsklanten

Bedrijfsklanten kunnen een factuur ontvangen voor de reiniging van hun wagens zodat de kosten voor de reiniging kunnen ingebracht worden.

Wasprogramma's

De Mustang 2.0 carwash biedt een keuze uit drie programma’s: Silver, Gold en Platinum. Het Silver programma kost 12 euro en bestaat uit wielwas, foamnevel, hogedruk afspuiten, borstelwas en drogen. Het Gold programma kost 14 euro en bestaat uit velgenbehandeling, foamlaag, chassiwas en wax. Het Platinum programma kost 16 euro en bevat daarnaast ook een polish.

Abonnementen

Als klant kan je ook een abonnement nemen waarbij je 10 tot 20% extra waswaarde ontvangt. De betaling gebeurt via draadloos betalen of via de abonnementen. Cash betalen is niet mogelijk.

€100 >> Bonus 10% >> Abonnementwaarde = €110

€200 >> Bonus 15% >> Abonnementwaarde = €230

€300 >> Bonus 20% >> Abonnementwaarde = €360