Roll-over Carwash Systeem

TSG Wash installeerde de Kärcher Klean!Star IQ. Deze premium roll-over met een moderne look is voorzien van contourvolgende hogedruk en van hogedruk voor de wielen en zijkanten van de wagen. Een eyecatcher is de nieuwe wielwasser, met 3 roterende borstelschijven (2 grote en 1 kleine) die ritmisch van draairichting veranderen.

De carwash is eveneens uitgerust met een chassiswas, een polishprogramma en CareTouch-wasborstels. De zijborstels worden aan de achterzijde van het voertuig schuin gesteld om de contouren optimaal te volgen en een perfect wasresultaat te verzekeren. Ook de dakdroger volgt de contouren van de auto om zo nog beter en sneller te kunnen drogen. De installatie is ook voorzien van de optie “voertuig te breed”. Deze veiligheidsinrichting schakelt de machine uit indien de auto niet correct staat gepositioneerd.

Borstelwassen segment per segment

Exacte aanpassing van de borstels aan de contouren van het voertuig. Uitstekende reinigingsresultaten, ook bij moeilijke voertuigcontouren. 

Achterreiniging met de juiste handigheid

De zijborstels zijn aan de achterzijde 90° gedraaid en vervolgens 15° gekanteld voor een nauwkeurige aanpassing aan de contouren. Uitstekende reinigingsresultaten ook aan de achterzijde van het voertuig.

Grotere contourbreedte ter hoogte van spiegel en wielsproeiers

Meer ruimte voor een veilige en comfortabele plaatsing van het voertuig. Geschikt voor voertuigen van verschillende afmetingen.

Hoogte Breedte